Logo 100to

 

 

...............català / castellano

Inma Bernardos Alsina Ivan Blasi Mezquita Javier Sanz García  

INMA BERNARDOS ALSINA
Nascuda el 1971 a Barcelona. Títol per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) el 2002. La seva experiència en producció cultural i artística l’ha portat a la investigació en el disseny de projectes públics i culturals. També ha treballat al camp del planejament i la urbanització i ha participat en concursos de tipologia diversa

 

IVAN BLASI MEZQUITA
Nascut el 1976 a Barcelona. Títol per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) el 2002. Ensenya al Barcelona Architecture Centre (BAC) i ha donat conferències a Europa i Àsia. Actualment és Secretari General de Docomomo International i comissari de diferents programes de la Fundació Mies van der Rohe, repartint la seva dedicació entre la conservació del patrimoni arquitectònic i la promoció i difusió d’obres contemporànies.

JAVIER SANZ GARCÍA
Nascut el 1976 a Logroño.
Títol per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) el 2003. La seva extensa experiència inclou projectes públics i culturals, edificis residencials i comercials i un gran nombre de concursos. Ha estat professor a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona on ha col·laborat a projectes d’investigació.

     
       
Dirección 100to